Тристаен апартамент, Варна, Автогарата

Тристаен апартамент, Варна, Автогарата

85м2 две спални 2 тераси дневен тракт всичко на паркет и терикот ,5 етаж без асансьор дългосрочно 3 минути до била и до детска градина 5 минути до бул Владислав сп Родина ул.Свобода 37 автогара 350lv

източник - наеми варна